† PiPi Community †

Enjoy YourSelf here~ JOin Our Pipi Community~
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 交警怎么收拾贫嘴的MM (大马版)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
PiPi_JohyPoh

avatar

Posts : 183
Join date : 2008-11-20
Age : 26

PostSubject: 交警怎么收拾贫嘴的MM (大马版)   1/2/2009, 5:30 pm

他在十字路口拦住了她的“Kelisa”,敬礼后,请她出示驾驶证。
“Apa hal ni. Encik?”她坦率地惊问道。
“U langgar Law”`
“Siapa kata??”
“I nampak sendiri la..tunjuk lisen.."
“U ingat saya tarak lisen ka?"
“I tak cakap macam tu.."
“I tak kenal u mana boleh bagi u tengok lisen??"(狗屁中)
“I polis...I boleh tengok.."
“Macam mana saya pasti u polis??"
“tengok uniform ni la!"(开始不爽。。)
“mungkin beli di pasar malam punya.."
“.....(被炸倒。。)ok...nah...ID saya"
“Macang? haha...nama U Macang a??"
“........(开始要呕血了。。。)”
“gambar tak macam u pun..."
“betui betui saya la...skarang sudah gemuk saja.."
“gambar nampak lebih handsome..."
“...sudah habis nampak? tunjuk lisen dulu"
“tapi I belum pasti u betul betul polis nia.."
“......."
“saya ingat kawan saya dulu pun macam ni..dia tinggal di Ipoh...masa tu dia pigi shopping..u tau kan, cuti ma..banyak orang lo......(10 分钟后。。。)...jadi dia pun manyak sakit hati lo.."
“(心中呕血不止。。)ooo...saya faham dah...(掏出手枪指着她)Saya sekarang megesyaki anda terlibat dalam satu kes kecurian kereta..Sila turun dari kereta anda.”
“huh!!??……”
“Jangan gerak!Jangan bising! Letak tangan anda atas kepala!(同时掏出步话机)Over Over,kerata kelisa plat PFY 61X3 pada Jalan Imbi, dekat Sogo..Over..disyaki kerata curi..pemandu tidak dikenali, mungkin ada senjata..Backup perlu..SWAT juga mungkin perlu... Over..tow truck perlu jugak Over.."
“Tunggu!!! ……”(欲哭无泪...)
“jangan cakap dengan saya...tunggu 'Polis betul' datang la..."
“I ada lisen punya.."
“Bagui! tunjuk IC jugak...perlahan -lahan..I takut U ada pistol.."
“IC......saya tak bawa ”
“.....celaka.."(TMD 原来如此)
“Li Beng Lian?? nama u Ah Lian??? hahahahaha"
“............"'
“gambar tak macam u pun..."
“bitul bitul saya la...cuma rambut panjang sudah..”
“I rasa gambar lebih cantik..”
“.....sekarang boleh lepas saya??"
“Sori..tak boleh..U tarak IC..kereta pun tak tau siapa punya..lagiipun u nampak macam itu Cina datang punya...ada kes pelacur Cina di sini..saya nak repot bagi balai ..” (中国 小龙女也搬出来了! 强!)
“saya betui betui Malaysia punya la 。。”(这次老娘完了。。)
“...tunggu saya check dulu...tangan letak atas kepala dulu..”
(过了20)分钟   
。。。。。。。

“OK..Cik Li..selepas saya check..lisen ini betul punya..kereta pun memang Cik Li punya..TAPI..tadi u sudah langgar lampu merah, sekarang tak pakai seatbelt jugak...dan sebabkan traffic jam di sini..jadi saya nak tahan lisen u dan kasi u 3 saman sini..u tarak bawa IC jugak..jadi u tunggu sini nanti akan ada polis datang lagi.."
“Oh ya..remind u lagi..lain kali kalau tarak bawa lisen jangan main main dengan polis, ok? "
Back to top Go down
View user profile
 
交警怎么收拾贫嘴的MM (大马版)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
† PiPi Community † :: 吹吹水区 :: Joke And Funny Story-
Jump to: